Modeli

Enyaq Coupé: pametna tehnologija

Virtualni cockpit

U modelu Škoda Enyaq Coupé instrumenti su isključivo sadržani u Virtualnom Cockpitu. To je 5.3" digitalni zaslon u boji sa sljedećim layoutima: osnovno, navigacija, sustavi potpora i prikaz pri isključivanju (zadnje statistike). Možete prebacivati između individualnih prikaza pomoću gumba na kolu upravljača.

Enyaq Coupé: pametna tehnologija

Sound sustav Canton

Škoda Enyaq Coupé može se naknadno opremiti zvučnim sustavom s 12 zvučnika i digitalnim equaliserom. Cijeli sound sustav do najsitnijih je detalja prilagođen interijeru modela Enyaq Coupé u suradnji s njemačkom tvrtkom Canton specijaliziranom za razvoj i proizvodnju zvučnika i zvučnih sustava. Možete odabrati nekoliko prethodno određenih zvučnih profila (Canton, Speech, Rock and Philharmonic). Zvuk se može prilagoditi za putnike u vozilu (modusi All, Front, Rear i Driver). Sustav pruža savršeno iskustvo s vašom omiljenom glazbom.

Enyaq Coupé: pametna tehnologija

Phone Box s bežičnim punjenjem

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli. Phone Box također može puniti smartphone korištenjem bežičnog Qi standarda.

Enyaq Coupé: pametna tehnologija

2 USB-C utora i 230 V utičnica straga

Potpuno novi Enyaq Coupé standardno je opremljen s 2 moderna pozadinski osvijetljena prednja USB-C utora za prijenos podataka i punjenje. Dva dodatna USB-C utora mogu se zajedno s 230 V utorom opcijski dodati kako bi putnici u stražnjem dijelu vozila mogli puniti svoje uređaje.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu