Modeli

Enyaq Coupé RS

Odvažnost i elegancija

Vaš novi Enyaq Coupé RS dolazi s jednim od dva dizajna interijera (poznati pod imenom Design Selections). Bez obzira na to odaberete li RS Lounge (na slici) ili RS Suite, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetne materijale i vrhunsku tehnologiju. Glavne su razlike između dva odabira Design Selection u oblogama sjedala i boji šava na sportskom kolu upravljača i tekstilnim podlogama za noge s mogućnošću uklanjanja. RS Lounge u velikoj mjeri krase boja limete visokog kontrasta I presvlake sjedala u kombinaciji koža/tkanina s efektom burešene kože. Za obloge sjedala u verziji RS Suite koristi se koža sa šavom elegantne sive boje.

Enyaq Coupé RS

Povežite se s cestom

Potpuno novi Škoda Enyaq Coupé RS ima sportsko kolo upravljača s tri kraka obloženo perforiranom kožom. Šav je boje limete ili siv ovisno o odabiru Design Selection. Po hladnom vremenu vaše će ruke biti zahvalne na funkciji grijanja kola upravljača. Progresivno dinamičko upravljanje ugodno je za korištenje tijekom dinamične vožnje. Na stražnjem dijelu kola upravljača također se nalaze ručice koje se mogu koristiti za prilagodbu rekuperacije kinetičke energije.

Enyaq Coupé RS

Komforna potpora

Za komfornu vožnju neophodna su visokokvalitetna sjedala, upravo ćete njih naći u modelu Enyaq Coupé RS. Sportska sjedala ugrađena su u prednji dio. Ona sadrže integrirane naslone za glavu, solidnu bočnu potporu i grijanje. Vozačevo sjedalo može biti obloženo kombinacijom kože/tkanine (RS Lounge) ili perforiranom pravom kožom (RS Suite) i potpuno je električno s namještanjem potpore za kralježnicu i funkcijom memorije. Potpuno električno upravljanje suvozačevim sjedalom opcijsko je, poput grijanja stražnjih sjedala. U kombinaciji s primjernim prostranim interijerom i pogledom iz automobila sportska sjedala pružaju vam sve što vam treba kako biste uživali u svakom trenutku provedenom u vožnji modelom Enyaq Coupé RS.

Enyaq Coupé RS

Dajte maha mašti

Jedna su od prednosti automobila marke Škoda natprosječno velik unutrašnji prostor i praktične značajke na svakom koraku. Potpuno novi Enyaq Coupé RS zadržava praktične značajke koje Enyaq čine savršenim automobilom za svakodnevnu vožnju unatoč većem fokusu na užitak i zabavu za volanom. Pogledajmo, primjerice, prtljažnik: zapremina od 570 litara pri osnovnom rasporedu sjedala znači da u njega stane sve što vam je potrebno za putovanje. Preklopite stražnja sjedala prema naprijed kako bi vam postalo raspoloživo svih 1.610 litara. Postoje i detalji poput varijabilne podnice prtljažnika s prostorom za odlaganje kabela za punjenje i sustava mrežica sa sigurnosnim kukama koje korištenje prtljažnika čine mnogo praktičnijim. Standardna oprema i raspon dodataka tako su opsežni da možete dati maha mašti.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu