Modeli

Škoda Enyaq Coupé RS: LED-svjetla

Full LED Matrix glavna svjetla

Za sve funkcije glavnih svjetala modela Škoda Enyaq Coupé RS koriste se LED-diode. U mnoge prednosti LED-tehnologije ubrajaju se duže trajanje i manja potrošnja energije. Usto, sadrže bočno svjetlo i modernu Matrix funkciju. Jedna je nova značajka funkcija osvjetljenja za sve vremenske uvjete, koja zamjenjuje uobičajena svjetla za maglu. Ovaj način osvjetljenja osmišljen je kako bi se poboljšalo osvjetljenje površine ceste pri lošoj vidljivosti.

Škoda Enyaq Coupé RS: LED-svjetla

Matrix funkcija

Pomoću višenamjenske kamere koja registrira izvore svjetla vozila koja dolaze iz suprotnog smjera Matrix funkcija full LED glavnih svjetala umanjuje distribuciju svjetla u blizini drugih vozila ili prometnih znakova u stvarnom vremenu pomoću LED-čipova u svakom glavnom svjetlu s mogućnošću individualnog uključivanja. Rezultat su savršeno osvijetljena cesta ispred i veća sigurnost.

Škoda Enyaq Coupé RS: LED-svjetla

Top full LED stražnja svjetla

Top LED stražnja svjetla uključuju diode za svaku funkciju. Njihova je specijalnost upečatljivi dinamični stražnji pokazivač smjera. Usto, svjetla doprinose animiranoj funkciji Coming/Leaving Home - kada se automobil zaključava/otključava, prednja i stražnja svjetla reproduciraju svjetlosnu animaciju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu