Modeli

Enyaq Coupé: fleksibilni prtljažnik

Varijabilna podnica prtljažnika

Praktična varijabilna podnica prtljažnika s prostorom za odlaganje ispod podnice pomoći će vam da održite prtljažnik čistim. Imate li dodatke u automobilu koje uvijek želite ponijeti sa sobom kada putujete, ali ih rijetko koristite? Prostor za odlaganje ispod podnice idealno je rješenje za to.

Enyaq Coupé: fleksibilni prtljažnik

Torba za kabel

Torba za kabel idealna je za nošenje i rukovanje kabelom za punjenje. Torba savršeno pristaje u otvor na strani prtljažnika tako da je kabel uvijek pri ruci bez zauzimanja prostora u glavnom dijelu prtljažnika.

Enyaq Coupé: fleksibilni prtljažnik

Fleksibilni prtljažnik

Tipično za marku Škoda prtljažnik modela Enyaq Coupé pruža izrazito praktične značajke. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Jednostavno stavite kutije ili torbe za kupnju između elemenata za pričvršćivanje prtljage i više se neće klizati. Elementi za pričvršćivanje prtljage mogu se sklopiti i odložiti u bočni dio prtljažnika ili ispod varijabilne podnice prtljažnika.

Enyaq Coupé: fleksibilni prtljažnik

Kuke u prtljažniku

Izdržljive kuke sa strane također poboljšavaju izvrsnu varijabilnost i iskoristivost prtljažnika modela Enyaq Coupé. Dizajnirane su za pričvršćivanje predmeta ili prtljage koji bi u protivnom bili nestabilni ili ne bi stali na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu