Modeli

Enyaq Coupé Sportline: Easy parking

Inteligentni sustav potpore pri parkiranju s uvježbanim parkiranjem

Nova komponenta inteligentnog sustava potpore pri parkiranju je uvježbano pakiranje koje se upotrebljava za automatsko dovršavanje manevra parkiranja na parkirališnom mjestu koje se nalazi u poznatom okruženju, npr. kod kuće. Vozilo automatski upravlja vožnjom, kočenjem i usmjeravanjem vožnje (unaprijed ili unatrag), dok kontinuirano prati okolinu, prepoznaje objekte i pješake te sprječava sudare s njima. Uvježbano parkiranje može parkirati vozilo na parkirališno mjesto u poznatom okruženju s veće udaljenosti (do 50 m). 

Enyaq Coupé Sportline: Easy parking

Potpora za manevriranje (Manoeuvre Assist)

Radi izbjegavanja situacija parkiranja u kojima ne zakočite na vrijeme kao odgovor na upozorenja o udaljenosti sprijeda ili straga, Enyaq Coupé Sportline uključuje potporu za manevriranje Manoeuvre Assist, značajku koja zaustavlja vozilo radi izbjegavanja sudara.

Enyaq Coupé Sportline: Easy parking

Kamera za vožnju unatrag

Pružajući vam komfor i orijentaciju pri parkiranju, kamera za vožnju unatrag koristi se kamerom smještenom na ručki poklopca prtljažnika. U kombinaciji sa zaslonom infotainment sustava prikazuje prostor iza vozila i dinamične linije putanje na temelju širine vozila.

Enyaq Coupé Sportline: Easy parking

Area View

Želite li znati točno što se događa oko vozila? Sustav Area View na zaslonu infotainment sustava prikazuje nekoliko različitih kutova oko vozila, snimljenih širokokutnim lećama četiriju kamera postavljenih sprijeda i straga te na kućištima vanjskih zrcala. Panoramski pogled vozila od 360 stupnjeva olakšava parkiranje ili manevriranje u uskim ulicama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu