Modeli

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Virtualni Cockpit

U modelu Škoda Enyaq Coupé kombinirani instrument dostupan je isključivo kao Virtualni Cockpit. Ovaj 5,3" digitalni zaslon u boji nudi sljedeće verzije prikaza: Basic, Navigation, Assist Systems, i Goodbye View (završna statistika). Možete se prebacivati između pojedinačnih verzija prikaza pomoću gumba na kolu upravljača.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Canton Sound sustav

Škoda Enyaq Coupé moguće je nadograditi audio sustavom s 12 zvučnika i digitalnim equaliserom. Cjelokupni je zvučni sustav u suradnji s njemačkom tvrtkom Canton ugođen kako bi odgovarao interijeru modela Enyaq Coupé. Ta je tvrtka specijalizirana za razvoj i proizvodnju zvučnika i audiosustava. Možete odabrati jedan od nekoliko zadanih audio profila (Canton, Speech, Rock i Philharmonic). Zvuk se može prilagoditi putnicima u vozilu (načini rada Svi, Sprijeda i Vozač). Sustav nudi savršeno iskustvo uz vašu omiljenu glazbu.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

Phone Box s bežičnim punjenjem

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli. Phone Box sada također može puniti smartphone pomoću standarda Qi za bežično punjenje.

Enyaq Coupé: Pametna tehnologija

2 USB-C priključka i 230 V utičnica straga

Potpuno novi Enyaq Coupé serijski je opremljen s 2 moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem za prijenos podataka i punjenje. Dva dodatna USB-C priključka, zajedno s utičnicom od 230 V, po želji se mogu dodati stražnjim putnicima za punjenje njihovih uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu