Modeli

Enyaq Coupé: Fleksibilni prtljažnik

Varijabilna podnica prtljažnika

Praktična varijabilna podnica prtljažnika s prostorom za odlaganje ispod podnice pomoći će vam održati urednost prtljažnika. Imate li u vozilu dodatke koje želite ponijeti sa sobom kamo god putujete, ali ih rijetko upotrebljavate? Prostor za odlaganje ispod podnice idealno je rješenje za te predmete.

Enyaq Coupé: Fleksibilni prtljažnik

Torba za odlaganje kabela

Torba za odlaganje kabela idealna je za nošenje i rukovanje kabelom za punjenje. Vreća savršeno pristaje u udubljenje na bočnoj strani prtljažnika, tako da je kabel uvijek pri ruci bez zauzimanja prostora u glavnom dijelu prtljažnika.

Enyaq Coupé: Fleksibilni prtljažnik

Cargo elementi

Tipično za modele marke Škoda: prtljažnik modela Škoda Enyaq Coupé također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije ili vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika ili ispod varijabilne podnice prtljažnika. 

Enyaq Coupé: Fleksibilni prtljažnik

Kuke u prtljažniku

Čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različito korištenje prtljažnika modela Enyaq Coupé. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu