Modeli

Škoda Enyaq Coupé: Dizajn

Stilski učinkovit

Model Enyaq Coupé oblikovan je kako bi postigao vrhunsku aerodinamičku učinkovitost. Bonus ovog pristupa dizajnu dodatak je cjelokupnoj privlačnosti vozila. Potpuno novi model Enyaq Coupé razlikuje se od modela Enyaq ne samo svojom siluetom, nego i pragovima vozila u boji karoserije te izražajnim branicima.

Škoda Enyaq Coupé: Dizajn

Očaravajuć za gledanje

Jednako impresivna i učinkovita jesu i opcijska matrix LED glavna svjetla te elementi Crystal Face sa srebrnim okvirom, koji su smješteni između njih.

Škoda Enyaq Coupé: Dizajn

Nebo je vaš strop

Panoramski stakleni krov serijska je oprema za Enyaq Coupé. Prednji i stražnji vjetrobran čine jedinstvenu dizajnersku jedinicu, koja doprinosi privlačnosti vozila. Panoramski krov je fiksan, a prednji i stražnji vjetrobran  zasebni su dijelovi. U unutrašnjosti je panoramski krov odvojen od vjetrobranskog stakla podstavljenim poprečnim šipkama. One sprijeda nose zaštitu od sunca, a straga podstava ima izbočinu za smještaj peraje s antenom. S unutarnje strane, panoramski krovni blok zauzima većinu površine stropa. Krov je izrađen od laminiranog stakla s propusnošću svjetlosti od samo 5,7 % i 0 % propusnosti UV zraka.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu