Modeli

Škoda Enyaq Coupé: Unutrašnjost

Novi koncept, ista kvaliteta

Novi dizajn unutrašnjosti oslanja se na kvalitete na koje ste navikli. Povrh toga nudi još više prostora i pametnih rješenja. Na primjer, instrumentna ploča oblikovana je tako da oponaša poklopac motora svojim izbočenjem za logotip Škoda. Uključuje sličan reljefni dio koji podupire vašu ruku kada upravljate zaslonom infotainment sustava. Podrazumijeva se da, kao i obično, postoji jako puno pretinaca za odlaganje za sve putnike.

Škoda Enyaq Coupé: Unutrašnjost

Nije samo vožnja ekološki prihvatljiva

Potpuno novi Enyaq Coupé čuva okoliš ne samo svojom vožnjom bez emisija, već i ekološki prihvatljivim materijalima u unutrašnjosti. Na primjer, sjedala Cognac koriste se kožom/umjetnom kožom obojanom lišćem masline koje je inače vrsta otpada koji se ne može ponovno upotrijebiti. Unutrašnjost Lodge opremljena je sjedalima čiji sastav uključuje 40 % certificirane prirodne vune, a ostalih 60 % čini poliester iz recikliranih plastičnih boca.

Škoda Enyaq Coupé: Unutrašnjost

Pustite mašti na volju

Neki od aduta vozila marke Škoda jesu natprosječno prostrana unutrašnjost i praktične Simply Clever značajke gdje god pogledali. Sve to možete očekivati i od modela Enyaq Coupé, što ga čini savršenim vozilom za svakodnevicu. Uzmimo za primjer prtljažnik: njegov kapacitet od 570 litara uz uobičajeni raspored sjedala znači da sa sobom možete ponijeti sve što vam je potrebno za putovanje. Preklopite stražnja sjedala i dobit ćete 1610 litara prostora. Zatim, tu su detalji kao što je varijabilna podnica prtljažnika s namjenskim prostorom za pohranjivanje kabela za punjenje ili sustav mreža s kukama za pričvršćivanje, koji uvelike olakšavaju upotrebu prtljažnika. Serijska oprema i ponuda dodatne opreme toliko su opsežne da možete pustiti svojoj mašti na volju.

Škoda Enyaq Coupé: Unutrašnjost

Preuzmite kontrolu, ostanite u kontaktu

13" zaslon infotainment sustava samo je početak. Pomoću njega možete postaviti sve osnovne funkcije vozila kao što su ventilacija i sigurnosni sustavi potpore. Enyaq Coupé također nudi širok raspon mogućnosti povezivanja, uključujući USB-C priključke, bežično uparivanje s vašim smartphoneom i daljinsko upravljanje putem usluge Škoda Connect. Također sastavni dio unutrašnjosti je i 5,3'' Virtualni Cockpit koji je kompaktan i prikazuje samo najvažnije informacije. Može se nadograditi head-up zaslonom s proširenom stvarnošću (AR), koji posebno hvale ljubitelje tehnologije, no koristan je svakom vozaču. Head-up zaslon s proširenom stvarnošću ne samo da je praktičniji nego i sigurniji.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu