Modeli

Škoda Enyaq Coupé: Povezivost

Infotainment vodeći u industriji

Potpuno novi model Škoda Enyaq Coupé opremljen je infotainment sustavom s 13'' zaslonom upotpunjenim dodirnim klizačem. Klizačem se možete koristiti za promjenu glasnoće glazbe, povećavanje i smanjivanje navigacijske karte ili promjenu temperature klima-uređaja. Nekim je funkcijama moguće upravljati i gestama. SmartLink omogućuje korištenje aplikacijama za smartphone te upravljanje tim aplikacijama pomoću zaslona infotainment sustava. Bluetooth i Wi-Fi hotspot povezuju vozilo s telefonom. Infotainment sustav također serijski dolazi uz DAB, 2 × USB-C i 8 zvučnika.

Škoda Enyaq Coupé: Povezivost

Škoda Connect

Online Škoda Connect kombinira skup online usluga uključujući update softvera i usluge specifične za električna vozila. Škoda Connect usluge podijeljene su u dva osnovna paketa: Infotainment Online i Care Connect.

Infotainment Online usluge pomažu vozaču korisnim funkcijama kao što su Online prometne obavijesti i Parkirališta.

Care Connect usluge podijeljene su na Proaktivne usluge, koje pomažu vozačima u održavanju vozila uz značajke kao što su Planiranje termina servisa i Automatska obavijest o sudaru, i Daljinski pristup, koji obuhvaća pregršt korisnih informacija o vozilu i drugih praktičnih značajki koje je moguće upotrebljavati i preko mobilne aplikacije. Značajka Daljinski pristup primjerice obuhvaća, Stanje vozila i Položaj parkiranja. Treća komponenta usluga Care Connect su usluge na daljinu, koje su predmet sljedećeg slajda.

Škoda Enyaq Coupé: Povezivost

Usluge na daljinu

Model Enyaq Coupé uključuje i Škoda Connect usluge specifične za Škoda električna ili plug-in hibridna vozila.

Uz Punjenje na daljinu, možete provjeriti stanje napunjenosti svog vozila ili započeti punjenje iz udobnosti vlastitog naslonjača. Climate Control pomaže vam zagrijati ili ohladiti unutrašnjost vozila prije nego u njega uđete. Uz Planer polazaka, vozilo se "budi" u pravom trenutku za pokretanje procesa klimatizacije prije planiranog polaska kako bi temperatura u unutrašnjosti dosegnula temperaturu koju vozač preferira.

Škoda Enyaq Coupé: Povezivost

Upravljanje govornim naredbama normalnim govorom

Uz govornu asistenticu Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, infotainment sustavom, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se u potpunosti koncentrirate na vožnju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu