Modeli

Škoda Enyaq – električno SUV vozilo vrhunske klase

SUV S POGONOM NA STRAŽNJE KOTAČE ILI SVE KOTAČE

Pogon na stražnje kotače vraća se u modele marke Škoda sa svim svojim prednostima. Kad ste za upravljačem, prvo što ćete primijetiti jest poboljšana vuča pri kretanju. Ostale su prednosti manji radijus od rubnika do rubnika (za do 2,3 m u usporedbi s modelom Kodiaq) i vožnja s većim osjećajem mirnoće.

Elektromotor postavljen na stražnjoj osovini može se upotpuniti drugim elektromotorom na prednjoj osovini. To Enyaq pretvara u model s pogonom na sve kotače.

Škoda Enyaq – električno SUV vozilo vrhunske klase

MODUSI VOŽNJE I PRILAGODLJIVI VOZNI POSTROJ

Kao što je to uobičajeno kod ostalih modela marke Škoda, Enyaq također će biti dostupan s funkcijom odabira profila vožnje. Dostupno je šest modusa vožnje (Eco+, Eco, Comfort, Normal, Sport i Individual) kojima se vozač može koristiti za upravljanje ne samo reakcijom vozila na papučicu gasa, već i raspoloživim okretnim momentom, maksimalnom brzinom i snagom klima-uređaja. U kombinaciji s opcijskom adaptivnom regulacijom voznog postroja (Dynamic Chassis Control (DCC)) odabrani modus također će utjecati na postavke voznog postroja.

Škoda Enyaq – električno SUV vozilo vrhunske klase

ODABERITE VELIČINU BATERIJE KOJA VAM NAJBOLJE ODGOVARA

Ćelije baterije ugrađene su u podnicu. Time se spušta težište vozila, što je važno za vožnju u zavojima i očuvanje maksimalne količine prostora za putnike. Dostupna su tri kapaciteta baterije: 62 i 82 kWh. Oni su i osnova za nazive različitih verzija vozila (60 i 85) i određuju njegovu snagu i doseg. Radi smanjivanja zahtjeva koji se postavljaju za baterije, pripremili smo toplinsku pumpu za model Enyaq koja osigurava toplinu i hlađenje.

Škoda Enyaq – električno SUV vozilo vrhunske klase

OPCIJE PUNJENJA

Enyaq je opremljen utičnicom kombiniranog sustava punjenja. Bateriju je moguće puniti preko izvora izmjenične struje (AC) do izlazne snage punjenja od 11 kW ili preko izvora istosmjerne struje (DC) do izlazne snage punjenja od 120 kW. Alternativa standardnom punjenju iz izvora energije je regenerativno kočenje. To je postupak u kojem se kinetička energija vozila pretvara u električnu energiju, a koja se zatim pohranjuje u visokonaponsku bateriju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu