Modeli

Škoda Enyaq – iznimno prostran i vrhunske kvalitete

NOVI KONCEPT, ISTA KVALITETA

Novi dizajn interijera oslanja se na kvalitete na koje ste navikli. Povrh toga nudi još više prostora i pametnih rješenja. Na primjer, instrumentna ploča oblikovana je tako da oponaša poklopac motora svojim izbočenjem za logotip Škoda. Uključuje sličan reljefni dio koji podupire vašu ruku kada upravljate zaslonom sustava infotainment. Podrazumijeva se da, kao i obično, postoji jako puno pretinaca za odlaganje za sve putnike.

Škoda Enyaq – iznimno prostran i vrhunske kvalitete

NIJE SAMO VOŽNJA EKOLOŠKI PRIHVATLJiVA

Potpuno novi Enyaq pazi na prirodu ne samo svojom vožnjom bez emisija, već i ekološki prihvatljivim materijalima u interijeru. Na primjer, sjedala Cognac koriste se kožom obojanom lišćem masline koje je inače vrsta otpada koji se ne može ponovno upotrijebiti. Interijer Lodge opremljen je sjedalima čiji sastav uključuje 40 % certificirane prirodne vune, a ostalih 60 % čini poliester iz recikliranih plastičnih boca.

Škoda Enyaq – iznimno prostran i vrhunske kvalitete

TRADICIONALNO DOBRO OSMIŠLJEN PRTLJAŽNIK

Obilježje vozila marke Škoda su njihovi natprosječni prtljažnici u pogledu veličine, izrade i pametnih rješenja. Enyaq ostaje vjeran toj tradiciji te se stoga možete radovati nizu značajki koje će vam olakšati život.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu