Modeli

Škoda Enyaq – inteligentan, inovativan, intuitivan

VIRTUALNI COCKPIT

Jedan od proizvoda novoosmišljenog interijera je novi virtualni cockpit koji je kompaktan i prikazuje samo najvažnije informacije. Nalazi se u serijskoj opremi modela Enyaq. Uz to je moguće odabrati head-up zaslon koji se također prvi put javlja s proširenom stvarnošću u vozilu marke Škoda. Dio iznad podataka koje projicira head-up zaslon rezerviran je za tu proširenu stvarnost.

Škoda Enyaq – inteligentan, inovativan, intuitivan

PREUZMITE KONTROLU, OSTANITE U KONTAKTU

10" ili do 13" zaslon sustava infotainment samo je početak. Pomoću njega možete postaviti sve osnovne funkcije vozila kao što su ventilacija i sigurnosni sustavi potpore. Enyaq također nudi širok raspon mogućnosti povezivanja, uključujući USB-C priključke, bežično uparivanje s vašim smartphoneom i daljinsko upravljanje putem usluge Škoda Connect.

Škoda Enyaq – inteligentan, inovativan, intuitivan

NEKA SVAKA VOŽNJA BUDE DOŽiVLJAJ

Dvozonski ili trozonski klima-uređaj, možda s toplinskom pumpom. Sofisticirano ambijentalno osvjetljenje s opcijom namještanja različitih boja i intenziteta za različite dijelove interijera. Odabir profila vožnje. Tipka za potporu pri parkiranju. I još puno više. Enyaq prepun je značajki koje će vašu svakodnevnu vožnju učiniti izuzetno ugodnim iskustvom.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu