Modeli

Povezivanje modela Škoda Enyaq

Vodeći sustav infotainment u industriji

Potpuno novi model Škoda Enyaq opremljen je sustavom infotainment upotpunjenim dodirnim klizačem. Klizačem se možete koristiti za promjenu glasnoće glazbe, povećavanje i smanjivanje navigacijske karte ili promjenu temperature klima-uređaja. SmartLink omogućuje korištenje aplikacijama za smartphone te upravljanje tim aplikacijama pomoću zaslona sustava infotainment. Online Škoda Connect kombinira osnovni skup online usluga uključujući poziv u nuždi eCall, ažuriranja softvera i osnovne funkcionalnosti električnih vozila u daljinskom pristupu vozilu.

Povezivanje modela Škoda Enyaq

Škoda Connect

Škoda Connect online usluge nudi usluge online navigacije i informiranja, uključujući online prometne obavijesti i mogućnost daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomoću smartphonea. Sustav poziva u nuždi eCall, koji automatski kontaktira s hitnim službama u slučaju nesreće, sastavni je dio ove značajke.

Povezivanje modela Škoda Enyaq

Daljinski pristup vozilu: upravljanje klima-uređajem na daljinu

Daljinski pristup vozilu, jedna od značajki usluga Škoda Connect, omogućuje vam da uključite ventilaciju prije vožnje. Vrlo je praktična u vrućim ljetnim danima jer omogućuje snižavanje temperature unutrašnjosti prije nego što sjednete u vozilo koje je bilo parkirano na suncu.

Povezivanje modela Škoda Enyaq

Upravljanje govornim naredbama normalnim govorom

Uz govornu asistenticu Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, sustavom infotainment, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se koncentrirate na vožnju.

Povezivanje modela Škoda Enyaq

Do 4 USB-C priključaka

Potpuno novi Enyaq serijski je opremljen s dva moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem za prijenos podataka i punjenje. Dva dodatna USB-C priključka, zajedno s utičnicom od 230 V, po želji se mogu dodati stražnjim putnicima za punjenje njihovih uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu