Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq

ELEKTRIČNI POKLOPAC PRTLJAŽNIKA S VIRTUALNOM PAPUČICOM

Uz opcijski električni poklopac prtljažnik možete otvarati i zatvarati pritiskom na gumb ili upotrebom gumba na ključu. Također se može opremiti virtualnom papučicom: poklopac automatski otvarate pokretom noge blizu senzora stražnjeg branika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq

POKRIVKA S AUTOMATSKIM UVLAČENJEM

Pokrivka s automatskim uvlačenjem savršeno prekriva sve što vozite u prtljažniku. Njezina glavna prednost dolazi do izražaja kada nešto pokušate staviti u prtljažnik ili izvaditi iz njega. Nakon otvaranja poklopca prtljažnika pokrivka se automatski uvlači jedan položaj unatrag.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično za modele marke Škoda: prtljažnik modela Škoda Enyaq također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije ili vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Enyaq

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različito korištenje prtljažnika modela Enyaq. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu