Modeli

Fabia Monte Carlo: Sportaš u duši

NOVA PERSPEKTIVA

Za upravljačem modela Fabia Monte Carlo potpuno ćete drugačije doživjeti pojam užitka u vožnji. Zgrabite trokrako višenamjensko sportsko kolo upravljača ukrašeno oznakom Monte Carlo i ostanite u toku sa svim događanjima putem opcijskog prilagodljivog virtualnog cockpita od 10,25" sa sportskom grafikom. Karbonski izgled i crveni metalik dekor uvelike pridonose dinamičnom izgledu interijera. Ambijentalno osvjetljenje i bijeli prošivi na sjedalima, naslonu za ruke i instrumentnoj ploči dodaju dašak elegancije.

Fabia Monte Carlo: Sportaš u duši

SPORTSKA SJEDALA

Za potpuni doživljaj vožnje ovog dinamičnog modela interijer je opremljen pravim sportskim sjedalima. Robusna, a ipak udobna, po visini namjestiva sportska sjedala jedinstvenog dizajna Monte Carlo s bočnom potporom, obgrlit će vas u svakom zavoju. Samo si pronađite udoban položaj sjedenja i uživajte u vožnji.

Fabia Monte Carlo: Sportaš u duši

PAPUČICE OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA

Papučice od nehrđajućeg čelika igraju važnu ulogu u povećanju sportskog karaktera interijera vozila. Područje za noge vozača čine vizualno zanimljivijim, a njihova srebrna boja u skladu je s ostalim kromiranim elementima interijera. Opremljene su gumenim točkama kako vam noga nikad ne bi kliznula.

Fabia Monte Carlo: Sportaš u duši

PLOČICE PRAGOVA VRATA ZA DODATNI STIL I ZAŠTITU

Čim otvorite vrata uočit ćete impresivne pragove vrata s pločicama ukrašenima nazivom Fabia. One štite pragove vrata i dodatno oplemenjuju unutrašnjost modela Fabia Monte Carlo, istovremeno nagovještavajući što vas očekuje kad uđete u vozilo.

Fabia Monte Carlo: Sportaš u duši

SVE JE U DETALJIMA

Detalji, koji možda nisu očiti na prvi pogled, također utječu na način kako se osjećate dok ste u vozilu i koliko uživate u vožnji. Na primjer, krovna obloga i obloge A, B i C stupova crne su boje, što značajno doprinosi osjećaju udobnosti i sportskom stilu u unutrašnjosti. Ako pak volite osjećaj slobode iznad svoje glave ili ako vaši putnici uživaju u pogledu na zvjezdano nebo tijekom noćnih vožnji, panoramski krov također vam je dostupan kao dio dodatne opreme.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu