Modeli

Škoda Fabia: komforne značajke

KESSY

Više ne morate držati ključ kako biste otključali i zaključali vozilo. Upravljačka jedinica sustava KESSY (sustav ulaska, pokretanja i izlaska iz vozila bez ključa) prepoznaje ključ do udaljenosti od 1,5 m od vozila. Vozilo se automatski otključava kada aktivirate prednje ručke vrata ili poklopac prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na gumb.

Škoda Fabia: komforne značajke

2 USB-C PRIKLJUČKA STRAGA

Dobre vijesti! Ne morate se više svađati oko USB priključaka. Model Fabia ima ih pregršt. Dva USB-C priključka pripremljena su za putnike na stražnjim sjedalima.

Škoda Fabia: komforne značajke

PANORAMSKI KROV

Veliki opcijski panoramski krov pušta dovoljno dnevnog svjetla u interijer. Višeslojno staklo ima sloj niske emisije kako bi se osiguralo da se dio spektra sunčevog zračenja odbija tijekom ljetnih mjeseci čime se povećava udobnost putnika. Zimi reflektira toplinu koju zrače putnici natrag u unutrašnjost vozila, čime se poboljšava toplinska ugodnost putnika.

Škoda Fabia: komforne značajke

NASLON ZA RUKE S DVA DRŽAČA ZA ČAŠE

Stražnji preklopni naslon za ruke ne samo da vožnju čini komfornom, već uključuje i držač za dvije boce gdje putnici na stražnjim sjedalima mogu praktično odložiti svoja pića.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu