Modeli

Škoda Fabia: pametni prtljažnik

VIŠENAMJENSKI PRETINAC

Gdje biste odložili svoj kaput, jaknu ili kišobran? Polica za kapute ispod pokrivke prtljažnika nudi prostor za takve stvari kako bi ostale čiste i uredne.

Škoda Fabia: pametni prtljažnik

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično u Škoda stilu i model Fabia također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Samo pomaknite svoje kutije i vrećice, na primjer, tako da budu u sendviču između bočne stjenke prtljažnika i elemenata za pričvršćivanje prtljage. To će ih spriječiti od pomicanja po prtljažniku. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti u podnicu prtljažnika.

Škoda Fabia: pametni prtljažnik

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela Fabia. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika. Kuke ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Škoda Fabia: pametni prtljažnik

SUSTAV MREŽA

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Sustav mreža s kukama za pričvršćenje sprječava pomicanje manjih predmeta.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu