Modeli

Dizajn modela Škoda Fabia

PRELIJEPA I ISTOVREMENO FUNKCIONALNA

Zbog LED glavnih svjetala Fabia izgleda usredotočeno. Izražajna rešetka hladnjaka i inventivno oblikovan poklopac motora razlog su uspjeha kombinacije profinjene elegancije i atraktivne dinamičnosti, koji krase model Fabia. Aktivne zaklopke iza rešetke hladnjaka pridonose najboljem u klasi koeficijentu zračnog otpora (od 0,28), što rezultira manjim brojem odlazaka na benzinsku postaju.

Dizajn modela Škoda Fabia

SAMOUVJEREN PROFIL

Dinamični izgled modela Fabia naglašen je donjom linijom prozora koja se uzdiže prema straga i suprotno padajućom linijom krova. Tornado linija koja se proteže cijelim bočnim dijelom vozila, od glavnih svjetala do stražnjih svjetala, zaštitni je znak marke Škoda. Bezvremenski su to detalji koji potvrđuju da je bit ljepote u jednostavnosti.

Dizajn modela Škoda Fabia

KARAKTERISTIČNA STRAGA

Stražnjim dijelom dominiraju visoko postavljenja klinasta stražnja svjetla, čiji se vanjski dijelovi protežu na bočne dijelove karoserije, te karakterističan natpis Škoda.

Dizajn modela Škoda Fabia

SVIJET PREPUN BOJA

Izrazite svoju osobnost bojom. Izaberite iz palete boja za model Fabia i dodajte "Koncept boja". To vam omogućuje odabir drugačije boje za krov i vanjska zrcala, a birati možete između Magic crne ili Graphite sive.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu