Modeli

Prostranost modela Škoda Fabia

SAVRŠEN PROSTOR

Možete se veseliti prostranom i uređenom interijeru, kvalitetnim materijalima i genijalnim Simply Clever rješenjima. Pažnju vam odmah privlači elegantno dvokrako kolo upravljača, novi kombinirani instrument i multimedijski sustav sa zaslonom veličine do 9,2". Detalji koji zaslužuju pozornost uključuju oblikovanje unutarnjih ručki vrata i oblogu instrumentne ploče koja se vizualno proteže po cijeloj širini unutrašnjosti, a njezini krajevi ulaze u okrugle otvore za zrak.

Prostranost modela Škoda Fabia

PROSTOR ZA SVE

Ne morate brinuti bilo vas četvero ili petero. Fabia ima dovoljno prostora za sve. Vanjska su sjedala pomno oblikovana kako biste udobno putovali. Ako vozite djecu u dječjim sjedalicama, cijenit ćete Isofix i TopTether točke za pričvršćivanje. Serijske točke za pričvršćivanje na stražnjim vanjskim sjedalima, sada su serijski dostupne i za suvozačevo sjedalo.

Prostranost modela Škoda Fabia

VAŠA JE PRTLJAGA SIGURNA

Fabia i dalje je vodeća u klasi u pogledu praktičnosti i domišljatosti. Prtljažnik je povećan na 380 litara, što ga čini najboljim među konkurencijom. Preklapanjem naslona stražnjih sjedala povećat ćete kapacitet prtljažnika na 1190 litara. Tijekom utovara u prtljažnik cijenit ćete njegov oblik i brojna Simply Clever rješenja koja vašu prtljagu sigurno drže na mjestu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu