Modeli

Sustav potpore Travel Assist modela Škoda Fabia

SUSTAV POTPORE TRAVEL ASSIST

Sustav potpore Travel Assist integrira nekoliko sustava i funkcija. Kad su međusobno povezani, vozilo može znatno olakšati vožnju i povećati komfor putovanja.

Sustav potpore Travel Assist modela Škoda Fabia

AUTOMATSKA REGULACIJA RAZMAKA

Automatska regulacija razmaka održava sigurnu udaljenost od vozila ispred vas pri odabranoj brzini, upravljajući motorom i aktivacijom kočnica za automatsko ubrzavanje ili usporavanje, po potrebi. Sustav kombinira sustave regulacije razmaka i kontrole udaljenosti na temelju radara. Aktivan je do brzine od 210 km/h.

Sustav potpore Travel Assist modela Škoda Fabia

SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA (TRAFFIC SIGN RECOGNITION)

Modul za obradu slika pretražuje skenirane slike kako bi pronašao prometne znakove i uspoređuje rezultate s navigacijskim podacima. Sustav obrađuje znakove ograničenja brzine, znakove zabrane pretjecanja i sve dodatne upute, kao i pripadajuće znakove ograničenja visine, a zatim ih prikazuje vozaču.

Sustav potpore Travel Assist modela Škoda Fabia

ADAPTIVNA POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZOM TRAKU (ADAPTIVE LANE ASSIST)

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku (Lane Assist) može vam reći kada nenamjerno napuštate vozni trak. Poboljšana "adaptivna" varijanta znači da sustav intervenira u pokušaju zadržavanja vozila u odabranom voznom traku i vozilo ne krivuda. Sustav adaptivne potpore zadržavanja vozila na voznom traku radi zajedno s kamerom za prepoznavanje oznaka traka na cesti, uključujući žute crte tijekom radova na cesti, prometne čunjeve i ostale linije uz cestu ili trak.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu