Modeli

Povezivost modela Škoda Fabia

Škoda Connect

Škoda Connect online usluge nude usluge online navigacije i informiranja, uključujući online prometne obavijesti i mogućnost daljinskog upravljanja odabranim funkcijama vozila pomoću MyŠkoda aplikacije za smartphone.

Povezivost modela Škoda Fabia

Phone Box i SmartLink

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za bežično punjenje mobilnih telefona.

SmartLink vam omogućuje povezati smartphone i ugrađeni infotainment sustav putem značajki Apple CarPlay ili Android Auto. Puštajte glazbu, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slušajte omiljeni podcast.

Povezivost modela Škoda Fabia

Do 5 USB-C utora

Fabia serijski je opremljena s 2 moderna USB-C priključka s pozadinskim osvjetljenjem za prijenos podataka i punjenje. Opcijski je moguće dodati još 3 USB-C priključka - jedan kod osvrtnog zrcala za punjenje kamere i dva za putnike na stražnjim sjedalima za punjenje njihovih uređaja.

Povezivost modela Škoda Fabia

Prepoznavanje normalnog govora

Uz govornu asistenticu Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, infotainment sustavom, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se koncentrirate na vožnju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu