Modeli

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

VIŠENAMJENSKI PRETINAC

Gdje biste odložili svoj kaput, jaknu ili kišobran? Višenamjenski pretinac ispod pokrivke prtljažnika nudi prostor za takve stvari kako bi ostale čiste i uredne.

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično u Škoda stilu i model Fabia također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije i vrećice za kupovinu, na primjer, između bočnih strana prtljažnika i elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti ispod podnice prtljažnika.

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

KUKE U PRTLJAŽNIKU

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela Fabia. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika. Kuke ćete cijeniti, na primjer, pri odlasku u kupovinu ili prijevozu sportske opreme.

Clever prtljažnik modela Škoda Fabia

SUSTAV MREŽA

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Sustav mreža s kukama za pričvršćenje sprječava pomicanje manjih predmeta.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu