Modeli

Unutrašnjost modela ŠKODA KAMIQ

Oblik slijedi funkciju

Unutrašnjost modela Škoda Kamiq odražava vanjski dizajn i gura izradu kompaktnih modela korak dalje u budućnost. Prostranom unutrašnjošću dominira instrumentna ploča s površinama od mekanog pjenastog materijala i samostojeći zaslon uokviren vruće tiskanim ukrasnim letvicama. Ergonomija karakteristična za marku Škoda i dalje je bez premca.

Unutrašnjost modela ŠKODA KAMIQ

Nova perspektiva

Za kolom upravljača modela Kamiq na osjećaj užitka u vožnji gledat ćete potpuno novim očima. Sjednite u udobna sjedala, zgrabite kožno višenamjensko kolo upravljača s tipkama za promjenu stupnjeva prijenosa i ostanite u tijeku sa situacijom u prometu preko opcijski prilagodljivog virtual cockpita. Dodatne informacije o detaljima kao što su parkirna mjesta i vremenska prognoza na ruti možete pronaći u infotainment sustavu, koji je u vašem neposrednom vidokrugu. 

Unutrašnjost modela ŠKODA KAMIQ

Grijane značajke u unutrašnjosti

Mi o vašem komforu razmišljamo cijele godine. Zimi ne postoji ništa bolje od grijanog vjetrobranskog stakla koje eliminira potrebu struganja stakla rano ujutro. No, ako ipak morate biti vani dok je hladno, uskoro ćete se zagrijati uz grijano kolo upravljača te grijana prednja sjedala.

Unutrašnjost modela ŠKODA KAMIQ

Climatronic dvozonski klima-uređaj

Uz Climatronic klima-uređaj možete uživati u udobnosti automatski održavane temperature u vozilu. Climatronic je dvozonski, pa vozač i suvozač mogu postaviti svaki svoju željenu temperaturu. Značajka Air Care učinkovito pročišćava zrak unutar vozila. Senzor vlage smanjuje zamagljenje vjetrobransko stakla i povećava ugodnost klime.

Unutrašnjost modela ŠKODA KAMIQ

Panoramski krov

Veliki opcijski panoramski krov sa zaštitom od sunca pušta dovoljno dnevnog svjetla u unutrašnjost vozila. Staklo je zatamnjeno crnom bojom kako bi u vozilo ulazila samo ugodna količina svjetlosti i topline.

 

Unutrašnjost modela ŠKODA KAMIQ

XXL prtljažnik

Praktičan prtljažnik uobičajena oblika s brojim točkama za pričvršćivanje i kukama nudi kapacitet od izdašnih 400 litara. Ako preklopite naslone stražnjih sjedala djeljive u omjeru 60/40, kapacitet prtljažnika raste na ogromnih 1395 litara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu