Modeli

Škoda Karoq Sportline - dizajn

OČARAVA IZGLEDOM

Izgled modela Karoq Sportline očaravajućim čine osvježena i redizajnirana full LED Matrix glavna svjetla. Rešetka hladnjaka između njih ima crni okvir visokog sjaja, a prednji je spojler u boji karoserije. U kombinaciji s drugim crnim detaljima karoserije poput kućišta bočnih zrcala cijeli je eksterijer vrlo upečatljiv.

Škoda Karoq Sportline - dizajn

MODERNA FULL LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Snažna premium glavna svjetla koriste LED-diode za sve funkcije i sadrže najmoderniji Matrix. Funkcija Matrix sprječava širenje svjetlosti na druga vozila ili prometne znakove u stvarnom vremenu s LED čipovima u svakom glavnom svjetlu koji se mogu individualno uključivati i isključivati. Rezultat su toga savršeno osvjetljena cesta ispred vozila i veća sigurnost. Jedna je nova značajka funkcija osvjetljenja za sve vremenske uvjete, koja zamjenjuje uobičajena svjetla za maglu. Ovaj modus osvjetljenja dizajniran je kako bi poboljšao osvjetljenje površine kolnika u uvjetima loše vidljivosti.

Škoda Karoq Sportline - dizajn

KARAKTERISTIČAN BEDŽ

Logotip Sportline ukrašava obje prednje bočne strane gdje se nalazi točno ispod tornado-linije i proteže se cijelom dužinom automobila. Bedž, koji je tijekom godina privukao brojne radoznale vozače, za njih je postao simbol pouzdanosti.

Škoda Karoq Sportline - dizajn

SAVRŠEN IZ SVAKOG UGLA

Redizajnirana glavna svjetla upotpunjena su najboljim top full LED stražnjim svjetlima, koja sadrže upečatljive dinamične stražnje pokazivače smjera i animiranu funkciju Coming/Leaving Home. Natpis Škoda i naziv modela na stražnjem dijelu vozila crne su boje kao i krovni nosači prtljage, difuzor i okviri bočnih stakala visokog sjaja. S druge strane, donje letvice vrata, stražnji branik specifičan za ovaj model i produženi stražnji spojler u boji su karoserije. Zatamnjena stražnja stakla vozila SunSet održavaju komfor u unutrašnjosti vozila.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu