Modeli

Škoda Karoq Sportline - interijer

SIGURAN PROSTOR

Svaki je naš interijer prostran i komforan. Interijer modela Karoq Sportline uglavnom je crne boje, što pojačava iskustvo dinamične vožnje. Kožnato kolo upravljača s tri kraka i crni strop upotpunjuju sportski izgled. Dekorativni okvir obloga vrata ima karbonski izgled, a ambijentalno je osvjetljenje standardno. Dostupan je multimedijski sustav Bolero s DAB-om i upravljanjem govornim naredbama; navigacijski sustavi Amundsen i Columbus opcijski su.

Škoda Karoq Sportline - interijer

UŽIVAJTE U POTPORI

Prednja sportska sjedala s fiksiranim naslonima za glavu izgledaju sjajno i savršeno podupiru tijelo tijekom brzog skretanja. Prekriveni su tkaninom ThermoFluxom, koja propušta 4,5 puta više zraka od običnih obloga. Sivi šav upadljiv je detalj. Sjedala će vam se svidjeti neovisno o tome vozite li se kući nakon napornog radnog dana ili ste na entuzijastičnom putovanju za vikend.

Škoda Karoq Sportline - interijer

SIGURNO DODAVANJE GASA I KOČENJE

Papučice od nehrđajućeg čelika daju karakter interijeru automobila. Vozačev prostor za noge čine vizualno zanimljivijim, a njihova boja odgovara ostalim kromiranim elementima interijera. Na papučicama se nalaze gumene točke kako vaše stopalo nikada ne bi proklizavalo.

Škoda Karoq Sportline - interijer

POZIVNICA ZA ULAZAK

Kada otvorite vrata, primijetit ćete logotip dobrodošlice projiciran na podlogu koji vas poziva na ulazak. Logotip dobrodošlice također će obasjati prepreke koje želite izbjeći pri izlasku. Upečatljivi okviri pragova vrata ukrašeni nazivom Karoq pružaju precizan prvi dojam onog što slijedi kada uđete.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu