Modeli

Škoda Karoq Sportline - tehnologija

ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA

Za maksimalan užitak u vožnji Karoq Sportline opcijski se može opremiti adaptivnom regulacijom voznog postroja (DCC), uključujući odabir modusa vožnje. Automobil nudi nekoliko modusa koji mijenjaju čvrstoću amortizera i druge moduse vozila. Prebacivanje vozila iz komfornog, opuštenog modusa na dinamičan, sportski modus jednostavno je. Offroad modus također je dostupan za vozila opremljena pogonom 4×4.

Škoda Karoq Sportline - tehnologija

INTELIGENTAN POGON NA SVE KOTAČE

Zahvaljujući inteligentnom pogonu 4×4 Karoq Sportline spreman je za svaku situaciju. Sustav pogona na sve kotače s višepločnom spojkom na elektroničko upravljanje stalno prilagođava raspodjelu okretnog momenta između prednje i stražnje osovine trenutačnim uvjetima za vožnju. To ga čini savršenim pomoćnikom za ugodne vožnje na dobro uređenim cestama i terenske vožnje te prelazak preko snježnog sloja.

Škoda Karoq Sportline - tehnologija

ISPOD PREDNJEG POKLOPCA

Karoq Sportline nudi veliku snagu u svim okolnostima: naizmjenična vožnja u gradskom prometu i izvan gradskog prometa, vuča prikolice ili entuzijastična vožnja na vašim omiljenim cestama. Možete birati između 1.5 i 2.0 l TSI benzinskih motora ili 2.0 TDI dizelskog motora. Raspon je snage između 85 i 140 kW i prenosi se na prednje ili sve kotače. Možete birati između 6-stupanjskog ručnog ili 7-stupanjskog DSG mjenjača. Motor 2.0 TSI (140kW) s generatorom zvuka, 7-stupanjski DSG i 4×4 ekskluzivni su za Sportline.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu