Modeli

Škoda Karoq – pametan komfor

PANORAMSKI KROV

Veliki opcijski panoramski krov sa zaštitom od sunca propušta mnogo Sunčeve svjetlosti u unutrašnjost. Staklo je crno tako da će komforna količina svjetla i topline ući u vozilo.

Škoda Karoq – pametan komfor

ELEKTRONIČKA PARKIRNA KOČNICA

Elektronička parkirna kočnica ne stvara samo više prostora između prednjih sjedala, već također povećava sigurnost i komfor. Opremljena je funkcijom Auto Hold i sprječava da se vozilo otkotrlja iz položaja mirovanja ili pri vožnji unatrag, a da vozač ne treba ni dodirnuti kočnice.

Škoda Karoq – pametan komfor

GRIJANO KOLO UPRAVLJAČA

Na zahtjev se Karoq može opremiti grijanim kolom upravljača, što je kao stvoreno za vožnju zimi, posebice kada su vam ruke hladne od struganja leda sa stakala. Doduše, grijano vjetrobransko staklo znači da je to zapravo jedan posao manje. Ako vam je još uvijek hladno, zagrijat će vas grijana prednja i stražnja sjedala.

Škoda Karoq – pametan komfor

USB-C UTOR I 230 V UTIČNICA STRAGA

Moderan je automobil povezan. Široka paleta opcija povezivosti u modelu Škoda Karoq uključuje do 4 USB-C utora. USB-C utor pripremljen je i za putnike na stražnjim sjedalima. Lijevo od toga nalaze se 12 V i 230 V utičnice tako da putnici na stražnjim mjestima za sjedenje imaju više opcija za punjenje uređaja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu