Modeli

Škoda Karoq – pametan prtljažnik

VARIJABILNA PODNICA PRTLJAŽNIKA

Varijabilna podnica prtljažnika s mogućnošću namještanja omogućuje vam da podijelite prtljažnik na dva različita položaja. Jednostavno izvucite podnicu utovarnog prostora kako biste je spustili. Sustav pruža praktičan prostor za prtljagu.

Škoda Karoq – pametan prtljažnik

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Tipično za marku Škoda prtljažnik modela Škoda Karoq također sadrži iznimno praktične značajke. Predmeti se mogu pričvrstiti u prtljažniku pomoću elemenata za fiksiranje prtljage. Jednostavno pomaknite kutije i torbe za kupnju, primjerice, između elemenata za fiksiranje prtljage i više se neće pomicati. Elementi za fiksiranje prtljage mogu se sklopiti i odložiti ispod podnice prtljažnika.

Škoda Karoq – pametan prtljažnik

DVOSTRANA POKRIVKA PRTLJAŽNIKA

S jedne strane, tu je praktična i lako periva površina, s druge strane tu je elegantna tekstilna podloga. Podloga se može jednostavno okrenuti kako bi se stvorila površina prikladna za prtljagu.

Škoda Karoq – pametan prtljažnik

SUSTAV MREŽA

Zahvaljujući pametno dizajniranom sustavu mrežica, kuka i polica u prtljažniku ne trebate se odreći ni agilnosti ni praktičnosti. Sustav mreža s kukama za pričvršćivanje sprječava pomicanje manjih predmeta. Bit ćete zahvalni na izdržljivim kukama sa strane kada idete u kupovinu ili morate prevoziti svoju sportsku opremu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu