Modeli

Komfor u modelu Škoda Karoq

VIRTUALNI COCKPIT

Virtualni Cockpit, koji može prikazivati specifikacije računala u vozilu i ostale informacije, primjerice navigaciju, pruža savršeni pregled. Možete odabrati jedan od 5 specijaliziranih rasporeda kojima se upravlja pomoću tipke Pregled na višenamjenskom kolu upravljača.

Komfor u modelu Škoda Karoq

TROZONSKA KLIMATIZACIJA

Vozač, suvozač i putnici na stražnjim sjedalima mogu pojedinačno namjestiti preferirane temperature pomoću trozonske klimatizacije Climatronic. To cijeloj obitelji omogućuje komfornu vožnju.

Komfor u modelu Škoda Karoq

AUTOMATSKI DSG MJENJAČ

Automatizirano mijenjanje stupnjeva prijenosa presudno je za jednostavno upravljanje. 7-stupanjski automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG može se povezati s bilo kojim motorom u ponudi (osim 1,0 TSI benzinskog motora). Ključna je prednost mogućnost jednostavnog i izrazito brzog mijenjanja stupnja prijenosa uz nisku potrošnju goriva.

Komfor u modelu Škoda Karoq

ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA (DCC)

Karoq sadrži opcijsku adaptivnu regulaciju voznog postroja (DCC) s odabirom modusa vožnje. DCC omogućuje vozačima prilagodbu upravljanja vozilom vlastitim preferencijama: Normal, Sport ili Comfort - regulacija voznog postroja izrađena po mjeri.

Komfor u modelu Škoda Karoq

PANORAMSKI ELEKTRIČNI KROV

Dvodijelnim panoramskim krovom modela Karoq upravlja se električno. Kako bi se osigurala optimalna klima u unutrašnjosti, izrađen je od zatamnjenog stakla koje propušta manje svjetla i topline. Usto se radi smanjenja buke i izravnog strujanja zraka u interijer može podići vjetrobran kako se ni na koji način ne bi umanjio komfor putnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu