Modeli

Prostranost modela Škoda Karoq

VAŠ ŽIVOTNI PROSTOR

U modelu Karoq dovoljno je mjesta za vas, vašu obitelj i vašu prtljagu, vaše prijatelje, hobije i sportske aktivnosti, vaš posao, putovanja i opuštanje - dovoljno je prostora za vas i vaš cijeli život.

Prostranost modela Škoda Karoq

PROSTOR ZA SVE ŠTO TREBATE PONIJETI ZA SOBOM

Zahvaljujući modelu Karoq više se nećete morati brinuti oko toga hoćete li nešto morati ostaviti kod kuće. Jednostavno je - možete ponijeti sve što vam treba. Prtljažnik u osnovnoj verziji s pet sjedala ima obujam od 521 litre. Nasloni stražnjih sjedala mogu se deblokirati iz prtljažnika kako bi se obujam prtljažnika povećao na 1.630 litara.

Prostranost modela Škoda Karoq

BESKONAČNE MOGUĆNOSTI

Naša je misija učiniti vašu svakodnevicu što lakšom pomoću modela Karoq - opcijskim sustava VarioFlex za pomicanje, preklapanje ili uklanjanje stražnjih sjedala možete savršeno prilagoditi interijer svojim prostornim potrebama, čak možete pretvoriti svoj Karoq u kombi. Kapacitet prtljažnika s ovim je sustavom 588 litara, može se povećati na 1.605 litara kada su stražnja sjedala spuštena (1.810 litara ako su sjedala uklonjena).

Prostranost modela Škoda Karoq

DOVOLJNO PROSTORA ZA SVE

VarioFlex sjedala kategoriji SUV-a daju dosad neviđenu fleksibilnost. Zahvaljujući mogućnosti namještanja nagiba leđnih naslona stražnjih sjedala, pomicanja bočnih stražnjih sjedala unatrag i prema naprijed, spuštanja svih leđnih naslona sjedala i površina za sjedenje te potpunog uklanjanja svakog sjedala uvijek ćete u tren oka pronaći najpraktičniju konfiguraciju. Kada se srednji leđni naslon spusti, može se koristiti i kao naslon za ruke s držačem za napitak i tablet. Središnje se stražnje sjedalo čak može ukloniti, a dva se bočna sjedala mogu pomaknuti prema sredini kako bi putnici imali još više prostora.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu