Modeli

Off-road značajke modela Škoda Karoq

SPOSOBAN ZA ISTRAŽIVANJE

Ako se ne vozite na asfaltu, ne morate tražiti parkirno mjesto. Zahvaljujući velikom razmaku od tla, inteligentnom sustavu 4x4, izrazito stabilnoj karoseriji i elektroničkim potporama za terensku vožnju, Karoq će takvu vožnju pretvoriti u još bolje iskustvo.

Off-road značajke modela Škoda Karoq

INTELIGENTAN POGON NA SVE KOTAČE

Zahvaljujući inteligentnom pogonu 4x4 Karoq je spreman za svaku situaciju. Izvrstan je vožnju na neasfaltiranim podlogama i šljunku. Sustav pogona na sve kotače s višepločnom spojkom na elektroničko upravljanje stalno prilagođava raspodjelu okretnog momenta između prednje i stražnje osovine trenutačnim uvjetima za vožnju.

Off-road značajke modela Škoda Karoq

OFF-ROAD MODUS

Off-Road gumb prebacuje odabrane sustave potpora na posebne postavke za terensku vožnju. Kada je modus uključen, papučica gasa reagira manje osjetljivo, a sustav sprječavanja blokiranja kotača ABS dopušta određenu količinu proklizavanja kako bi se ispred kotača stvorio efekt klina i vozilo usporilo. Potpora pri vožnji nizbrdo koristi osjetljivo kočenje kako bi se održala konstantna brzina pri vožnji na strmim nizbrdicama.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu