Modeli

Škoda Karoq - jednostavno parkiranje

PARK ASSIST

Park Assist poluautomatski navodi automobil u okomita parkirna mjesta te ga navodi u paralelna parkirna mjesta i izvodi iz paralelnih parkirnih mjesta. Sustav vas podupire automatskim optimalnim zakretanjem kola upravljača radi parkiranja unutar ograničenja parkirnog mjesta, vi samo morate ubrzavati i kočiti. Park Assist također može dovršiti već započeti postupak parkiranja.

Škoda Karoq - jednostavno parkiranje

KONTROLA RAZMAKA PRI PARKIRANJU S POTPOROM PRI MANEVRIRANJU

Kontrola razmaka pri parkiranju reagira na potencijalnu opasnost od naleta na prepreke tijekom parkiranja očitavanjem podataka sa senzora, parametara vožnje i kuta zakrenutosti upravljača. Za izbjegavanje situacija pri parkiranju u kojima ne kočite na vrijeme kako biste reagirali na upozorenja na udaljenost, Karoq sadrži Potporu pri manevriranju, značajku koja zaustavlja automobil radi izbjegavanja sudara.

Škoda Karoq - jednostavno parkiranje

POTPORA ZA MANEVRIRANJE PRIKOLICOM

Želite li kupiti novi karavan, ali vam vožnja unatrag u takvom automobilu izaziva noćne more? Potpora za manevriranje prikolicom preuzima kontrolu kada sporo vozite unatrag s prikolicom. Samo trebate odlučiti u kojem smjeru želite voziti unatrag, kada krenuti i kada se zaustaviti. Dječja igra.

Škoda Karoq - jednostavno parkiranje

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Kada se ubaci u stupanj za vožnju unatrag, aktivira se kamera u stražnjem dijelu vozila i na zaslonu infotainment sustava prikazuje se slika. Sustav prikazuje prostor iza automobila i ocrtava putanju vožnje na temelju širine vozila.

Škoda Karoq - jednostavno parkiranje

AREA VIEW

Želite li znati što se točno događa u okolini vozila? Sustav Area View prikazuje nekoliko kuteva oko vozila na ekranu u vozilu, snimljenih širokokutnim lećama kamera pričvršćenih sprijeda i straga i na kućištima bočnih zrcala.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu