Modeli

Škoda Karoq LED svjetla

LED GLAVNA SVJETlA

Karoq se isporučuje sa standardnim LED glavnim svjetlima koja uključuju diode za kratka i duga svjetla, pozicijsko svjetlo,pokazivače smjera i svjetla za dnevnu vožnju. Mnoge prednosti LED tehnologije uključuju duži vijek trajanja i činjenicu da troše manje energije.

Škoda Karoq LED svjetla

FULL LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Premium glavna svjetla koriste LED diode za sve funkcije. U usporedbi sa standardnim glavnim svjetlima jača su i usto koriste najmoderniju Matrix funkciju. Jedna je nova značajka osvjetljenje za sve vremenske uvjete, koja zamjenjuje uobičajena svjetla za maglu. Ovaj način osvjetljenja dizajniran je kako bi se poboljšalo osvjetljenje površine ceste u uvjetima loše vidljivosti.

Škoda Karoq LED svjetla

MATRIX FUNKCIJA

Zahvaljujući višefunkcijskoj kameri koja prepoznaje izvore svjetlosti nadolazećih vozila Matrix funkcija full LED glavnih svjetala sprječava širenje svjetlosti na druga vozila ili prometne znakove u stvarnom vremenu s LED čipovima u svakom glavnom svjetlu koji se mogu individualno uključivati i isključivati. Rezultat su toga savršeno osvjetljena cesta ispred vozila i veća sigurnost.

Škoda Karoq LED svjetla

FULL LED STRAŽNJA SVJETLA

Redizajnirana glavna svjetla upotpunjena su najboljim full LED stražnjim svjetlima, koja sadrže diode za svaku funkciju. Napredna top full LED stražnja svjetla također sadrže dinamične stražnje pokazivače smjera i animiranu funkciju Coming/Leaving Home.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu