Modeli

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Moderan i ugodan interijer

Dobrodošli u cockpit nove generacije koji pomiče granice u svojoj klasi. Elegantan, prozračni interijer s glatkim naglašenim linijama izrađen je od visokokvalitetnih omekšanih materijala. Minimalističke linije i ambijentalno osvjetljenje, koje se može konfigurirati da svijetli u puno različitih kombinacija boja, upotpunjuju elegantnu atmosferu u vozilu.

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Sve ključne informacije uvijek u vidnom polju

Jedna od izvrsnih i korisnih značajki modela Škoda Octavia Combi je head-up zaslon (dostupno kasnije) koji projicira trenutačnu brzinu, upute za navigaciju i druge informacije na vjetrobran. Virtualni cockpit od 10" sa sedam različitih načina prikaza nudi detaljnije informacije i može se konfigurirati kako bi prikazivao podatke koje odaberete. Infotainment zaslon do 13", praktično postavljen u vidnom polju vozača, opremljen je tehnologijama Apple CarPlay i Android Auto i nudi najnovije informacije Škoda Connect online usluga.

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Dovoljno mjesta za obitelj i za posao

Vrlo prostrana Octavia Combi savršena je za vaše poslovne potrebe tijekom tjedna i cijele obitelji vikendom. Udobno se smjestite za kolom upravljača i uživajte u još više prostora za glavu, ramena i laktove. Uz toliko prostora na stražnjim sjedalima, možete prebaciti jednu nogu preko druge - izvanredan prostor za noge izmamit će osmijeh na lice svakog putnika.

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Nebo nadohvat ruke

Panoramski krov osvjetljava interijer i pojačava osjećaj prozračnosti unutar vozila. Sastoji se od dva dijela; prednji se dio može nagnuti ili klizanjem povlačiti unatrag. Radi maksimalnog komfora putnika u modelu Octavia Combi, stakla panoramskog krova su zatamnjena. Kao rezultat toga, toplina koja se prenosi u interijer je minimalna, a prodor svijetla na ugodnoj je razini.

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Hoće li sve stati u vozilo?

Od sada hoće. Prtljažnik nudi velikih 640 litara i time je najbolji među konkurencijom. Preklapanjem naslona stražnjih sjedala dobit ćete 1.700 litara prostora. Tijekom utovara u prtljažnik cijenit ćete njegov pravokutni oblik, dužu podnicu i brojna rješenja Simply Clever koja vašu prtljagu sigurno drže na mjestu: četiri kuke, tri mreže i praktični elementi za prtljagu.

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Praktični pretinci nadohvat ruke

Interijer modela Octavia Combi prepun je praktičnih prostora za odlaganje, uključujući držače za boce od 1,5 l u vratima, veliki Jumbo Box ispod naslona za ruke i džepove na naslonima prednjih sjedala. Zahvaljujući tome, sve one nužne sitnice koje vaša obitelj nosi sa sobom bit će elegantno pospremljene, ali uvijek pri ruci.

Interijer modela Škoda Octavia Combi

Kvaliteta i ekologija idu ruku pod ruku

Svaki dio interijera modela Octavia Combi izrađen je uz maksimalnu pažnju posvećenu kvaliteti izrade i upotrebu vrhunskih materijala, a sve imajući na umu održivost i očuvanje. Zato se za Suite Design Selections koristi koža organski štavljena pomoću ljuski kave. To je također način na koji podržavamo uzgajivače kave. Nadalje, interijer vozila uključuje niz detalja Dark Chrome boje, jedinstvene završne obrade koja je ekološki prihvatljivija od kromiranja.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu