Modeli

Dizajn modela Škoda Octavia Combi

Samouvjeren izgled

Upečatljiv prednji dio karakterizira široka rešetka hladnjaka s okomitim letvicama koja se spaja s uskim LED Matrix glavnim svjetlima druge generacije s funkcijom svjetla za sve vremenske uvjete i dizajnom Crystallinium. Elegantan dizajn prednjeg dijela vozila nadopunjen je poklopcem motora s prepoznatljivim izbočenim linijama i novim 2D logotipom koji odgovara identitetu marke Škoda. Cijelo vozilo odiše samopouzdanjem, bezvremenskim dizajnom i kvalitetom pa će vas savršeno predstavljati kamo god krenuli.

Dizajn modela Škoda Octavia Combi

Savršeno uravnotežena silueta

Zahvaljujući savršenim proporcijama i urednim površinama, Octavia Combi izgleda elegantno i sportski. Emotivan dizajn i aerodinamički optimizirana linija krova s produženim stražnjim spojlerom nadopunjuju kotači promjera do 19 inča (dostupni kasnije). Izražajna tornado linija vizualno rasteže karoseriju i vozilu daje dinamičan izgled. Upečatljiv, sofisticiran dizajn koji uključuje aerodinamički oblikovana vanjska zrcala također osigurava izvanrednu aerodinamičnost vozila.

Dizajn modela Škoda Octavia Combi

Bezvremenska elegancija

Dvodijelna LED stražnja svjetla ukrašena su kristalnim segmentima na stranama. Opremljena su animiranim žmigavcima koji ne samo da izgledaju sjajno, već i drugim vozačima jasno pokazuju vašu namjeru skretanja. Stražnji branik s integriranim reflektorima i novi natpis Škoda na velikim vratima prtljažnika dodatne su upečatljive i autentične karakteristike dizajna.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu