Modeli

Komfor modela Škoda Octavia Combi

Komfor identičan onom vašeg dnevnog boravka

Električno namjestiva ergonomska sjedala vozača i suvozača s certifikatom tvrtke AGR osiguravaju komfor kamo god se zaputili. Na dugim putovanjima dobro će vam doći električna lumbalna potpora, potpora za bedra i funkcija masaže. Cijenit ćete grijanje sjedala zimi, a ventilaciju ljeti.

Komfor modela Škoda Octavia Combi

Nema više prepirki oko postavki klima-uređaja

Vama je uvijek vruće, vašoj supruzi uvijek je hladno, a vaša djeca imaju sasvim drugačiji pojam idealne temperature. To nije nikakav problem u modelu Octavia Combi jer trozonski klima-uređaj svima omogućuje namještanje željene temperature.

Komfor modela Škoda Octavia Combi

Zagrijavanje pritiskom na tipku

Kad je vani hladno, često ćete koristiti funkciju grijača koja vam omogućuje brzo uključivanje grijanja za prednje i stražnje staklo, vanjska zrcala, kolo upravljača i sjedala pritiskom na gumb na vrhu izbornika klima-uređaja.

Komfor modela Škoda Octavia Combi

Jedinstveno glazbeno iskustvo

Uživajte u omiljenim pjesmama uz najvišu kvalitetu. Sound sustav CANTON - s dvanaest zvučnika, subwooferom koji daje dinamiku cijelom sustavu, snažnim pojačalom i digitalnim equaliserom - isporučuje više od 600 watta ukupne snage u interijer.

Komfor modela Škoda Octavia Combi

Genijalni gadgeti za svakodnevne potrebe

Od prednjeg do stražnjeg dijela, Octavia Combi prepuna je gadgetima Simply Clever kako bi vaš svakodnevni život bio ugodniji. Pune su vam ruke? Otvorite prtljažnik virtualnom papučicom pokretom nogom ispod stražnjeg branika. Ključevi su vam na dnu torbe? Napredna funkcija KESSY automatski otključava vozilo Octavia Combi kada mu se približite s ključem i automatski ga zaključava kada se udaljite od njega. Jednostavno je.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu