Modeli

Pametna tehnologija modela Škoda Octavia Combi

KESSY

Više ne morate držati ključ kako biste otključali i zaključali vozilo. Napredna funkcija KESSY automatski otključava vozilo Octavia kada mu se približite s ključem i automatski ga zaključava kada se udaljite od njega. Jednostavno je.

Pametna tehnologija modela Škoda Octavia Combi

Virtualni cockpit

Namjestivi virtualni cockpit, koji nudi nekoliko različitih načina prikaza, osigurava savršen pregled. Podaci putnog računala uz druge informacije, kao što su informacije o navigaciji, reprodukciji medija i telefonu, prikazuju se na a prekrasnom 10" zaslonu.

Pametna tehnologija modela Škoda Octavia Combi

Električni poklopac prtljažnika s virtualnom papučicom

Poklopcem prtljažnika modela Škoda Octavia Combi možete opcijski upravljati pritiskom na gumb sa sjedala vozača, korištenjem ključa na radiosignal ili pritiskom gumba na poklopcu. Električni poklopac prtljažnika dolazi s virtualnom papučicom, dodatnom funkcijom za otvaranje i zatvaranje poklopca prtljažnika bez dodira.

Pametna tehnologija modela Škoda Octavia Combi

USB-C priključak na osvrtnom zrcalu

Ako upotrebljavate kameru na instrumentnoj ploči za snimanje prometa ispred vas, cijenit ćete dodatni USB-C priključak pokraj osvrtnog zrcala. To znači da ćete uz kameru imati izvor napajanja i možete zaboraviti na duge kabele po cijelom vozilu.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu