Modeli

Interijer modela Škoda Kodiaq

Ljepota u jednostavnosti

Prostorom vozača dominira višenamjensko kolo upravljača koje je u sredini ukrašeno novim 2D logotipom marke Škoda, a dolazi s ukrasnim elementima nove mat Unique Dark Chrome boje. Samostojeći moderni dodirni zaslon infotainment sustava izlazi iz instrumentne ploče i na taj je način uvijek nadohvat ruke vozača. Budući da je automatski mjenjač premješten uz kolo upravljača, središnja konzola nudi više prostora i ostavlja čišći dojam. Ambijentalno osvjetljenje na instrumentnoj ploči i oblogama vrata pridonosi privlačnom ugođaju interijera.

Interijer modela Škoda Kodiaq

Prostor za obitelj i prijatelje

Opcijski treći red sjedala Kodiaq čini iznimno praktičnim vozilom koje može primiti do sedam putnika. Osiguran im je maksimalni komfor tijekom vožnje i uživaju u puno prostora u interijeru. Nije potrebno isticati da se na vanjskim stražnjim sjedalima u drugom redu i na suvozačevu sjedalu nalaze Isofix sidrišne točke.

Interijer modela Škoda Kodiaq

Prostran prtljažnik

Uz Kodiaq možete zaboraviti na brige da nešto ne možete ponijeti sa sobom. Jednostavno je - u njega stane sve što vam je potrebno. Kapacitet prtljažnika iznosi 910 l u osnovnoj konfiguraciji s pet sjedala, a povećava se na 2105 l kada preklopite naslone stražnjih sjedala. To prtljažnik modela Kodiaq čini jednim od najvećih u klasi.

Interijer modela Škoda Kodiaq

Važne informacije u vašem vidnom polju

Head-up zaslon praktičan je pomoćnik na vašim putovanjima, projicira vašu trenutačnu brzinu, upute navigacije i druge informacije na vjetrobran. Virtualni cockpit od 10" s pet različitih načina prikaza nudi detaljnije informacije i može se konfigurirati kako bi prikazivao podatke koje odaberete. 

Interijer modela Škoda Kodiaq

Inovativna rješenja ispod infotainment sustava

Tri okretno-pritisna Smart Diala s mini zaslonom u sredini, smještena ispod infotainment sustava, izvrsna su značajka interijera modela Kodiaq. Vozači im mogu upotrebljavati za jednostavno upravljanje klima-uređajem, glasnoćom, zumiranje karte i puno više.

Interijer modela Škoda Kodiaq

Nebo nadohvat ruke

Panoramski krov osvjetljava interijer i pojačava osjećaj prozračnosti unutar vozila. Sastoji se od dva dijela; prednji se dio može nagnuti ili klizanjem povlačiti unatrag. Radi maksimalnog komfora putnika u modelu Kodiaq, stakla panoramskog krova su zatamnjena. Kao rezultat toga, toplina koja se prenosi u interijer je minimalna, a prodor svijetla na ugodnoj je razini. 

Interijer modela Škoda Kodiaq

Odlaganje i značajke Simply Clever

Kodiaq ne samo da nudi puno prostora u interijeru za sve putnike i izdašan prtljažnik, već ima i obilje prostora za odlaganje stvari u interijeru za sve što želite imati pri ruci na svojim putovanjima. Naravno, postoje i mnoge Simply Clever značajke koje će vašu svakodnevicu s modelom Kodiaq učiniti pravim užitkom.

Interijer modela Škoda Kodiaq

Kvaliteta i ekologija idu ruku pod ruku

Svaki dio interijera modela Kodiaq izrađen je uz maksimalnu pažnju na kvalitetu izrade i upotrebu vrhunskih materijala, a sve imajući na umu održivost i očuvanje. Zbog toga je u interijeru varijante ecoSuite koža štavljena ostacima proizvodnje zrna kave, dok je za varijantu opreme Lounge Design Selection korišteno 40 % prirodne vune. Svi tekstilni dijelovi u svim interijerima izrađeni su od 100 % recikliranog poliestera. Kišobran i strugač za led marke Škoda također su izrađeni od održivih materijala.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu