Modeli

Povezivost modela Škoda Kodiaq

Najsuvremeniji infotainment sustavi

Kodiaq nudi dvije vrste infotainment sustava, serijski 10" Škoda Infotainment i opcijski 13" Škoda Navigation uključujući čistač zaslona na središnjoj konzoli. Potonji sustav također nudi navigaciju, funkcije na zahtjev, individualiziranje 2.0 ili online radio. Daljnje značajke kao što su Canton Sound sustav i head-up zaslon mogu se dodati u sklopu opcijskih paketa.

Povezivost modela Škoda Kodiaq

Škoda Connect

Škoda Connect skup je online usluga podijeljenih u logične tematske pakete. Neovisno o tome želite li proširiti mogućnosti infotainment sustava, olakšati brigu o tehničkom stanju vašeg vozila ili pristupiti svom vozilu marke Škoda na daljinu.

Povezivost modela Škoda Kodiaq

SmartLink

SmartLink vam omogućuje povezati smartphone i ugrađeni sustav infotainment putem značajki Apple CarPlay ili Android Auto. Puštajte glazbu, upotrebljavajte navigaciju, upravljajte tekstualnim porukama i pozivima ili slušajte omiljeni podcast.

Povezivost modela Škoda Kodiaq

Dvostruki Phone Box

Phone Box je pretinac za odlaganje koji se upotrebljava za bežično punjenje mobilnih telefona. Kodiaq je opremljen Phone Boxom s bežičnim punjenjem i hlađenjem za dva telefona.

Povezivost modela Škoda Kodiaq

5 USB-C priključaka

Kodiaq je serijski opremljen s četiri USB-C priključka za brzo punjenje (45 W), dva sprijeda i dva straga. U osvrtnom se zrcalu nalazi peti USB-C priključak za punjenje kamere na instrumentnoj ploči.

Povezivost modela Škoda Kodiaq

Upravljanje govornim naredbama normalnim govorom

Uz govornu asistenticu Lauru vaše će vozilo slušati svaku vašu riječ kako bi vam ugodilo. Kratke naredbe stvar su prošlosti. Vozilom sada možete upravljati uz Lauru, asistenticu koja razumije normalan govor. Laura će vam pomoći upravljati navigacijom, medijima, sustavom infotainment, klima-uređajem i tekstualnim porukama, a time će vam omogućiti da se koncentrirate na vožnju.

Povezivost modela Škoda Kodiaq

Gumbi za slučaj nužde

Crveni gumb SOS odmah zove pomoć ako ste sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći ili ste istoj svjedočili. Upotrijebite gumb Info da biste zatražili više informacija putem telefonske linije Škoda Infoline. Gumb s desne strane poziva vaš servisni centar u slučaju kvara.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu