Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

Cargo elements

Tipično za modele marke Škoda: prtljažnik modela Kodiaq također uključuje izrazito praktične elemente. Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije ili vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti na bočnoj strani prtljažnika ili ispod varijabilne podnice prtljažnika.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

Dvostrana prostirka prtljažnika

Površina jedne strane prostirke praktična je i jednostavno periva, a na drugoj se strani nalazi elegantan  tepih od tekstila. Prostirku je jednostavno okrenuti kako biste površinu prilagodili onome što prevozite.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

Mreže u prtljažniku

Zahvaljujući pametno osmišljenim mrežama, kukama i policama u prtljažniku, ne morate birati između agilnosti i praktičnosti. Mreže prtljažnika s kukama za pričvršćenje sprječavaju pomicanje manjih predmeta.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Kodiaq

Kuke u prtljažniku

Dvije čvrste kuke na bočnim stranama prtljažnika također omogućuju veliku varijabilnost i različitu upotrebu prtljažnika modela Kodiaq. Namijenjene su vješanju predmeta ili prtljage koja bi u protivnom bila nestabilna ili ne bi stala na podnicu prtljažnika.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu