Modeli

Škoda Octavia Combi RS – sportski način vožnje

RADOST U SVAKOM ZAVOJU

Inženjeri marke Škoda uložili su velike napore kako bi Octavia Combi RS bila jednako zabavna tijekom vožnje zavojima. Specifični sportski vozni postroj opremljen je krutim ovjesom s kraćim oprugama, specifičnim sportski amortizerima te je njegova visina od tla smanjena za 15 mm (to se ne odnosi na RS iV). Serijski pojačane kočnice i ovjes s više spona na stražnjoj osovini nude izvrsne karakteristike upravljanja i komfor u vožnji.

Škoda Octavia Combi RS – sportski način vožnje

ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA (DYNAMIC CHASSIS CONTROL)

Za maksimalan užitak u vožnji model Octavia Combi RS možete opremiti adaptivnom regulacijom voznog postroja (Dynamic Chassis Control) uključujući odabir načina vožnje Performance. Zahvaljujući tome vozilo nudi nekoliko načina vožnje koji mijenjaju
tvrdoću amortizera i druge postavke vozila. Pritiskom na tipku možete promijeniti konfiguraciju vozila
iz komfornog, opuštenog načina rada u dinamički, sportski način.

Škoda Octavia Combi RS – sportski način vožnje

PROGRESIVNI UPRAVLJAČ

Model Octavia Combi RS opremljen je progresivnim upravljačem za bolje upravljanje i agilnost u zavojima. Progresivni upravljač mijenja omjer ovisno o tome koliko je kolo upravljača okrenuto kako ne biste stalno morali pomicati ruke po upravljaču. To olakšava manevriranje na zavojitim cestama, u gradskom prometu ili pri parkiranju.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu