Modeli

LED glavna svjetla modela Škoda Octavia Combi RS

LED MATRIX GLAVNA SVJETLA

Vrhunska svjetla u standardnoj opremi modela Octavia Combi RS koriste se LED diodama za sve svoje funkcije. U usporedbi sa standardnim svjetlima snažnija su, a povrh toga uključuju i bočno svjetlo i vrhunsku funkciju Matrix. Mnogobrojne prednosti LED tehnologija uključuju njihov duži vijek trajanja i nižu potrošnju energije.

LED glavna svjetla modela Škoda Octavia Combi RS

FUNKCIJA MATRIX

Upotrebom kamere osvrtnog zrcala koja otkriva izvore svjetlosti od nadolazećih vozila, Matrix funkcija LED glavnih svjetala zaslanja raspodjelu svjetla oko drugih vozila ili prometnih znakova u stvarnom vremenu s LED čipovima koje je moguće pojedinačno isključiti i uključiti u svakom glavnom svjetlu. Rezultat toga su savršeno osvijetljena cesta ispred vas i veća sigurnost.

LED glavna svjetla modela Škoda Octavia Combi RS

LED STRAŽNJA SVJETLA

LED stražnja svjetla dio su serijske opreme i uključuju diode za sve funkcije. Posebna su po tome što uključuju stražnje svjetlo u oba dijela i privlačan dinamički stražnji pokazivač smijera. Uz to, svjetla su dio animirane funkcije Coming/Leaving Home - kod zaključavanja/otključavanja vozila, stražnja se svjetla postupno uključuju izvana prema unutra i ponovno prema van. Pokazivači smjera također trepću.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu