Modeli

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Octavia Combi

AUTOMATSKI UVLAČNA POKRIVKA PRTLJAŽNIKA

Automatski uvlačna pokrivka prtljažnika savršeno pokriva sve što vozite u prtljažniku. Njezina glavna prednost dolazi do izražaja kada nešto pokušate staviti u prtljažnik ili izvaditi iz njega. Nakon otvaranja poklopca prtljažnika pokrivka se automatski uvlači jedan položaj unatrag.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Octavia Combi

MREŽE U PRTLJAŽNIKU

Mreže u prtljažniku namijenjene su zaštiti predmeta koje prevozite i sprječavanju njihova pomicanja u vožnji. Elastični materijal prošao je ispitivanja čvrstoće i namijenjen je držanju predmeta težine do 1,5 kg. Mreže se postavljaju pričvršćivanjem na ušice u prtljažniku.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Octavia Combi

NAMJESTIVA LAŽNA PODNICA PRTLJAŽNIKA

Namjestiva lažna podnica prtljažnika omogućuje vam podjelu prtljažnika u dva različita položaja. Podnicu možete jednostavno izvući kako biste je stavili u niži položaj. Sustav nudi praktičan prostor za pohranjivanje.

Fleksibilni prtljažnik modela Škoda Octavia Combi

ELEMENTI ZA PRTLJAGU

Predmete možete osigurati u prtljažniku korištenjem elemenata za pričvršćivanje prtljage. Umetnite kutije ili vrećice za kupovinu, na primjer, između elemenata za pričvršćivanje i više se neće pomicati. Elemente za pričvršćivanje možete sklopiti i pohraniti u prtljažniku.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu