Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Modeli

Više
k

APSOLUTNI BESTSELLER SADA UZ VELIKE UŠTEDE

ŠKODA OCTAVIA

 

Vremena se mijenjaju, ali pouzdanost, kvaliteta i bezvremenski dizajn Octavije nam pružaju osjećaj sigurnosti i zadovoljstva u kojem god smjeru da idemo. Treća generacija Octavije, od svog je dolaska na naše tržište zauzela prvo mjesto u izboru automobila. Najprodavaniji je model već tri godine zaredom. S razlogom. Sada dolazi u ovoj odličnoj ponudi.

Na već izražene popuste na OCTAVIA modelima odmah dostupnima za isporuku, uz odabir financiranja putem Porsche leasinga, tu su i dodatne uštede:

  • dodatan popust za kasko policu osiguranja od 2.000 kn u prvoj godini financiranja
  • besplatan servis za financiranje putem financijskog leasinga (do ukupno 105.000 km)

Što za vas znači ukupnu uštedu od 22.700 kn do 35.500 kn, ovisno o izboru OCTAVIA modela i financiranja.

Odaberite svoj OCTAVIA model uz isporuku odmah!

TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnog leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 260€ za model Škoda Octavia. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici  https://www.siguranizbor.hr/. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole. Slika automobila je simbolična.

 

Kombinirane potrošnje goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za modele Octavia: 3,9-5,0 L/100km; 102-112 g/km; Vrijednosti potrošnje i emisije CO odnose se na serijske modele bez dodatne opreme.