Modeli

o

UHVATITE JE PRIJE ISTEKA ZALIHA

Škoda Octavia

 

Vremena se mijenjaju, ali pouzdanost, kvaliteta i bezvremenski dizajn modela Octavia nam pružaju osjećaj sigurnosti i zadovoljstva u kojem god smjeru da idemo. Treća generacija modela Octavia, od svog je dolaska na naše tržište zauzela prvo mjesto u izboru automobila. Najprodavaniji je model već tri godine zaredom. S razlogom. Sada dolazi u ovoj odličnoj ponudi.

Na već izražene popuste na Octavia modelima odmah dostupnima za isporuku, uz odabir financiranja putem Porsche leasinga, tu su i dodatne uštede:

  • dodatan popust za kasko policu osiguranja od 2.000 kn u prvoj godini financiranja
  • besplatan servis za financiranje putem financijskog leasinga (do ukupno 105.000 km)

Što za vas znači ukupnu uštedu od 27.700 kn do 45.500 kn, ovisno o izboru Octavia modela i financiranja.

Odaberite svoj Octavia model uz isporuku odmah!

TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnog leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 260€ za model Škoda Octavia. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici  https://www.siguranizbor.hr/. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole. Slika automobila je simbolična.

 

Kombinirane potrošnje goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za modele Octavia: 3,9-5,0 L/100km; 102-112 g/km; Vrijednosti potrošnje i emisije CO odnose se na serijske modele bez dodatne opreme.