Modeli

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq

VIRTUALNI COCKPIT

U modelu Škoda Enyaq kombinirani instrument dostupan je isključivo kao virtualni cockpit. Ovaj 5,3" digitalni zaslon u boji nudi sljedeće verzije prikaza: Basic, Navigation, Assist Systems, i Goodbye View (završna statistika). Možete se prebacivati između pojedinačnih verzija prikaza pomoću gumba na kolu upravljača.

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq

PHONE BOX S BEŽIČNIM PUNJENJEM

Phone Box je pretinac za odlaganje mobilnog telefona u središnjoj konzoli. Phone Box sada također može puniti smartphone pomoću standarda Qi za bežično punjenje.

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq

2 USB-C PRIKLJUČKA I 230 V UTIČNICA STRAGA

Dobre vijesti! Ne morate se više svađati oko USB priključaka i utičnica. Škoda Enyaq ima ih pregršt. Dva USB-C priključka i 230 V utičnica pripremljene su za putnike na stražnjim sjedalima.

Pametna tehnologija modela Škoda Enyaq

AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

Ambijentalno osvjetljenje interijeru vozila daje potpuno novu svježinu. Tanke trake LED lampica na bočnim vratima i instrumentnoj ploči stvaraju posebnu atmosferu nakon zalaska sunca, a odabir jedne od 10 dostupnih boja je na vama. Ambijentalno osvjetljenje aktivira se kada uključite vanjska svjetla i njime se lako upravlja putem sustava infotainment. Boje i intenzitet možete mijenjati u skladu s vašim raspoloženjem.

Ova stranica je dodatni dio stranice koja se otvara. Kliknite na gumb/polje kako biste dospjeli na tu stranicu.

Natrag na otvorenu stranicu