Modeli

Octavia

Combi

Za vaš XXL stav.
Cijena od 27.424 € (206.622,89 HRK)
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
Potrošnja 4,3 - 6,2 l/100km
CO₂ emisije 113 - 141 g/km

Pregled modela

Octavia

Octavia

Cijena od
26.135 € (196.915,66 HRK)

Octavia Combi

Cijena od
27.424 € (206.622,89 HRK)
Octavia Sportline

Octavia Sportline

Cijena od
27.278 € (205.529,56 HRK)
Octavia Combi Sportline

Octavia Combi Sportline

Cijena od
28.130 € (211.948,57 HRK)
Octavia RS

Octavia RS

Cijena od
36.923 € (278.196,42 HRK)
Octavia Combi RS

Octavia Combi RS

Cijena od
38.105 € (287.098,96 HRK)
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Jedinstven dizajn

Prostrana unutrašnjost i impresivna funkcionalnost stopile su se u bezvremenski elegantan dizajn i u modelu Octavia Combi nove generacije. LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla u svim će se vremenskim uvjetima pobrinuti za najbolju vidljivost. A to je samo jedan od brojnih zaštitnih znakova kojima će vas ovo vozilo impresionirati.

Moderna unutrašnjost

Dobro došli u cockpit nove generacije koji postavlja nova mjerila u svojoj klasi. Head-up zaslon, koji informacije projicira na vjetrobransko staklo, nudi jedan potpuno novi pogled na svijet. Svi važni detalji mogu se pronaći na dvama zaslonima veličine 10". Minimalističke linije i LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora ovoj elegantnoj atmosferi u unutrašnjosti daju završnu notu.

Jedinstvena udobnost

Odmoran dolazak na odredište? Zahvaljujući funkciji masaže vozačevog sjedala i drugim komfornim značajkama to će uvijek biti moguće u modelu Octavia Combi. Komforna oprema seže od automatske regulacije razmaka s prediktivnom regulacijom brzine pa sve do 3-zonskog klima-uređaja "Climatronic".

Dovoljno prostora za cijelu obitelj

Novi, još prostraniji Octavia Combi savršeno je prilagođen cijeloj vašoj obitelji. Jednostavno spakirajte sve što vam je potrebno u prtljažnik volumena 640 l - putnicima u prednjem i stražnjem dijelu vozila i dalje ostaje pregršt prostora na raspolaganju.

Revolucionarna sigurnost

Bezbrižno na putu, neovisno o tome vodi li vas put kroz kaotičan gradski promet ili po brzim, praznim cestama. Octavia Combi raspolaže s nekoliko novih sustava potpora za vozača. Oni zajedno s devet zračnih jastuka podižu zaštitu putnika na sljedeću razinu.

Štedljiv rad

Nabavite si prostrani obiteljski automobil čiji su troškovi održavanja povoljni i koji je istovremeno ekološki prihvatljiv. Birajte iz cijele palete benzinskih i dizelskih motora.

NAJNAPREDNIJI SUSTAVI POTPORA ZA VOZAČA

Sustav potpora za vozača «Traveller» djelomično preuzima upravljanje vozilom kako bi vam olakšao vožnju i pregled nad situacijom u prometu.
Paleta sigurnosnih sustava potpora upotpunjena je nekim novim, izrazito modernim sustavima potpora.
LED matrix glavna svjetla raspolažu matrix funkcijom dugih svjetala, što znači da duga svjetla mogu konstantno ostati uključena, a da pritom ne dolazi do zasljepljivanja drugih vozača.
Nemojte se više brinuti o parkiranju – vaše će vozilo pronaći mjesto i na uskim parkirnim mjestima jednostavnim pritiskom na gumb.

UVIJEK ONLINE I NA PUTU

Infotainment sustav nove generacije s ugrađenom SIM karticom nudi praktične funkcije poput prometnih obavijesti ili Wi-Fi veze za mobilne uređaje putnika u vozilu.