Modeli
Path 2@2x

Inspekcijski servisi

k

Inspekcijski servisi: za skrb o vašoj Škodi na raspolaganju vam stoji razgranata servisna mreža poslovnica koja samo u Hrvatskoj obuhvaća više od 40 ŠKODA ovlaštenih servisa. 

ŠKODA poslovnice opremljene su najmodernijim, posebno razvijenim alatima i uređajima.

One nude stručno školovano osoblje i opsežan asortiman ŠKODA originalnih dijelova i ŠKODA originalne dodatne opreme.

Sve ŠKODA poslovnice rade u skladu s najnovijim smjernicama i uputama, čime je osigurano da se sve servisne usluge i usluge popravka provode na vrijeme i u izvrsnoj kvaliteti.

Pridržavanje smjernica i uputa u interesu je sigurnosti u prometu i dobrog tehničkog stanja vozila.

Sve ŠKODA poslovnice provode samodijagnozu svih sustava vozila, na temelju koje dobivaju uvid u opseg potrebnih radova, prateće troškove i rok završetka popravka.

ŠKODA poslovnice spremne su za skrb o vašem vozilu i izvršenje kvalitetnih radova.

Naljepnica s označenim rokom valjanosti tehničkog pregleda kod ŠKODE

Provjera radne i prometne sigurnosti motornih vozila (njem. §57a-Begutachtung) odnosi se na prvu registraciju u intervalu od tri - dvije - jedne godine i zakonski je propisana.

Vaša ŠKODA poslovnica je vaša stručna servisna radionica za dobivanje naljepnice s označenim rokom valjanosti tehničkog pregleda koja će vam po želji provesti provjeru radne i prometne sigurnosti vozila (njem. §57a-Begutachtung) zajedno s inspekcijskim servisom. Tako ćete uštedjeti vrijeme i novac.

Tehničari marke ŠKODA analiziraju vaš automobil - od guma preko kočionog sustava sve do elektroničkih sustava.

Na taj ćete način uvijek sigurno putovati sa svojom ŠKODOM!

Kontaktirajte svoju ŠKODA poslovnicu koja će vas informirati o svim detaljima u vezi s provjerom radne i prometne sigurnosti motornih vozila (njem. §57a-Begutachtung).

Servis

Kako biste sve inspekcijske servise proveli na vrijeme i kako nijedan ne biste propustili, na njih će vas podsjetiti pokazivač servisnih intervala u kombiniranom instrumentu ili naljepnica na strani instrumentne ploče na strani vozača.

ŠKODA poslovnica dodatno u Planu održavanja bilježi termin sljedećeg inspekcijskog servisa.

Preduvjet za obradu eventualnih zahtjeva na ostvarivanje jamstva predstavljaju potvrde o provedenim servisnim intervalima koje je izdala ŠKODA poslovnica.

Navedeni servisni intervali prilagođeni su normalnim uvjetima korištenja. U otežanim uvjetima neke servisne radove treba provesti i prije termina sljedećeg inspekcijskog servisa odnosno između pojedinih inspekcijskih servisa.

Otežanim uvjetima smatra se sljedeće:

  1. Upotreba goriva s većim udjelom sumpora
  2. Često prometovanje na kratkim dionicama
  3. Česti rad motora u praznom hodu (npr. taksi vozila)
  4. Rad vozila na područjima s većom koncentracijom prašine
  5. Česte vožnje s prikolicom
  6. Većinom vožnje s čestim zaustavljanjima, npr. gradske vožnje
  7. Korištenje vozila tijekom dužeg razdoblja na područjima sa zimskim temperaturama

Vaša ŠKODA poslovnica može vas informirati o tome jesu li u uvjetima korištenja vašeg vozila potrebni radovi između normalnih inspekcijskih servisa.

Detaljnije informacije o aktualnom opsegu radova inspekcijskog servisa i troškovima potražite u vašoj ŠKODA poslovnici.

Savjeti za servisiranje klima-uređaja

Utjecaji okoliša uvelike se mogu odraziti na funkcionalnost klima-uređaja. Posljedica može biti neugodan miris. Dodatno je moguća visoka koncentracija prašine i peludi. Naše ponude osiguravaju svjež zrak u vašoj ŠKODI.

Sredstvo za čišćenje isparivača u klima-uređaju neutralizira onečišćenja uzrokovana mikrobima, gljivicama i bakterijama te jednako toliko neugodne mirise. Na taj se način smanjuju alergijske reakcije.

Koristan savjet:
Svoj klima-uređaj uključite i zimi. Time ćete spriječiti taloženje na isparivaču i neugodne mirise. U unutrašnjost će dospijevati manje vlage i na taj ćete način smanjiti stvaranje rose na staklima.

KORISTAN SAVJET

Ostanite uvijek mobilni sa ŠKODA mobilnim jamstvom Plus! Kako je to moguće? Potpuno jednostavno. ŠKODA mobilno jamstvo Plus dobivate automatski i besplatno sa svakim novim vozilom, a produžuje se automatski pri svakom inspekcijskom servisu u ŠKODA poslovnici u Hrvatskoj bez ikakvih dodatnih troškova.